aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣούπερ ντέρμπι για… ορεκτικό!

Σούπερ ντέρμπι για… ορεκτικό!

Είχε κέφια η κληρωτίδα και ανέδειξε ντέρμπι στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας. Στους άνδρες, στην 1η αγωνιστική θα αναμετρηθούν η Νέα Σαλαμίνα με την Ομόνοια στο «Σπύρος Κυπριανού» στις 13 Οκτωβρίου, ενώ στις γυναίκες προέκυψε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Ανόρθωσης και την Τεχνοοικία ΑΕΚ στο ΑΤΙ, που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Σούπερ Καπ και στις δύο κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο αγώνας στους άνδρες θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου μεταξύ της πρωταθλήτριας Ομόνοιας και του κυπελλούχου Παφιακού, ενώ στις γυναίκες το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου μεταξύ του νταμπλούχου Απόλλωνα και της φιναλίστ του κυπέλλου Ανόρθωσης.

Όπως ανακοινώθηκε, ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ανδρών θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις 2 Φεβρουαρίου 2018, ενώ στις γυναίκες ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου και η κανονική διάρκεια στις 6 Φεβρουαρίου 2018.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, όπου έγιναν οι κληρώσεις, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τηλεοπτική κάλυψη των πρωταθλημάτων. Παράλληλα, ο διευθυντής του τμήματος μπιτς βόλεϊ Λίνος Πετρίδης παρουσίασε τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας που θα τεθεί σε λειτουργία πολύ σύντομα.

ΑΝΔΡΕΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια

Γήπεδο: «Σπύρος Κυπριανού»

Ανόρθωση – Ολυμπιάς Φρ.

Γήπεδο: «Θεμιστόκλειο»

Αναγέννηση Δ. – Παφιακός

Γήπεδο: Δερύνειας

ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Καραβά

Γήπεδο: Λευκόθεο

ΓΥΝΑΙΚΕΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Ν.

Γήπεδο: «Νίκος Σολομωνίδης»

ΘΟΪ Αυγόρου – Εθνικός Λατσιών

Γήπεδο: Τεχνική Σχολή Αυγόρου

Ανόρθωση – Τεχνοοικία ΑΕΚ

Γήπεδο: ΑΤΙ

Αναγέννηση Δ. – Απόλλων

Γήπεδο: Δερύνειας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ