aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣημαντική κίνηση από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πετοσφαιριστών

Σημαντική κίνηση από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πετοσφαιριστών

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πετοσφαιριστών αφού επισήμως έγινε μέλος και ανήκει πλέον στη EU ATHLETES, την Πανευρωπαική Συνοσπονδία Αθλητών.

H EU Athletes είναι ο επίσημος Ευρωπαικός οργανισμός των διαφόρων εθνικών συνδέσμων αθλητών όλων των αθλημάτων. Κάτω απο την ομπρέλα της έχει δεκάδες εθνικούς συνδέσμους αθλητών διαφόρων αθληματών σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης και αποτελεί τέραστια επιτυχία του συνδέσμου των Κυπρίων Πετοσφαιριστών να αποτελεί μέλος της.

Επι τούτου ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Πετοσφαιριστών (ΠΑ.ΣΥ.ΠΕ.) Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με μεγάλη μας χάρα ανακοινώνουμε επίσημα πως μετα απο διαβήματα που έχουν γίνει απο μέρους μας τους τελευταίους μήνες, πως ο ΠΑΣΥΠΕ ανήκει πλέον και στην Πανευρωπαική Συνοσπονδία Αθλητών την “EU Atletes”. Αποτελεί τεράστια επιτυχία για εμάς αφού μόλις εδώ και 4 μήνες έχει επαναλειτουργήσει ο σύνδεσμος και ήδη έχει πάρει διεθνή υπόσταση. Στόχος μας μέσω της “EU Athletes” είναι να μεγάλωσουμε διεθνώς, να αποκτήσει ο ΠΑΣΥΠΕ διεθνή οντότητα και να δημιουργήσουμε τις ανάλογες βάσεις με τη στήριξη αυτού του Πανευρωπαικού Οργανισμού να μπούν γερά θεμέλια για το καλό των πετοσφαιριστών στη Κύπρο. Θα ήθελα να αναφέρω πως η ΕU Athletes έχει καλέσει τον ΠΑΣΥΠΕ να συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο- γενική συνελευσή της τον ερχόμενο Ιούνιο στη Λισαβώνα . Τελός θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο των Ελλήνων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) Βασίλη Μηνούδη για τη βοήθεια και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτησε για την άμεση ένταξη του ΠΑΣΥΠΕ στην EU Athletes».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ