aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρωταθλήτριες oι δίδυμες Νατάσα και Κατερίνα στο Ισραήλ

Πρωταθλήτριες oι δίδυμες Νατάσα και Κατερίνα στο Ισραήλ

Έλαμψαν οι δίδυμες Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή στο Ισραήλ. Σε τουρνουά που έγινε από τις 18 μέχρι τις 22 Μαρτίου 2018 κατέκτησαν την πρώτη θέση. Μόνο με νίκες και χωρίς καν να χάσουν σετ. Η διοργάνωση αφορούσε κυρίως σε αγώνες φιλίας μεταξύ γειτονικών χωρών και συμμετείχαν 30 ομάδες γυναικών.

Στους ομίλους οι δίδυμες αντιμετώπισαν τρεις ομάδες από το Ισραήλ την πρώτη μέρα  τις οποίες κέρδισαν 1-0 σετ ( στα γκρουπ ήταν 1 σετ μέχρι τα 25). Προκρίθηκαν πρώτες στον όμιλο και αντιμετώπισαν  ομάδα από το Tel Aviv στους 16 κερδίζοντας  με 2-0 (τα knock outs μέχρι και τον τελικό ήταν 2 σετ των 15).

Την τρίτη μέρα έπαιξαν  προημιτελικά με ομάδα από το Tel Aviv ξανά την οποία κέρδισαν και πάλι 2-0. Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν μια πολύ καλή ομάδα από τον Ισραήλ στην οποία έπαιζε και μια αθλήτρια η οποία είχε ανακηρυχθεί καλύτερη αμυντική στο Ισραήλ σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή τους όπου κέρδισαν 2-0 (16-14 και 17-15). Στον  τελικό αντιμετώπισαν παίξουμε με ομάδα από τη Λευκορωσία με παραστάσεις σε αγώνες  CEV και κέρδισαν 2-0 (15-5 & 16-14).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ