aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρο των πυλών το τουρνουά

Προ των πυλών το τουρνουά

Το διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης στην Κύπρο «2016 Cyprus International Volleyball Tournament», που διοργανώνει η ΚΟΠΕ και είναι εγκεκριμένο από τη CEV, βρίσκεται προ των πυλών.

Το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο «Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία και στο Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό. Στο τουρνουά συμμετέχουν δυο εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η Bοϊβοντίνα Νόβισαντ. Επίσης, συμμετέχουν η νταμπλούχος Ομόνοια και η φιλόδοξη φέτος Ανόρθωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε σύστημα ενός ομίλου και η βαθμολογία θα είναι ως εξής: H νίκη 3-0, 3-1 θα προσφέρει τρεις βαθμούς και το αποτέλεσμα 3-2 θα προσφέρει στον νικητή δυο βαθμούς και στον ηττημένο ένα βαθμό. Με την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει η απονομή στον νικητή.

Το πρόγραμμα καταρτίστηκε ως εξής: Πέμπτη: Ολυμπιακός Π. – Ομόνοια (20:00  Στ. Ελευθερία), Bοϊβοντίνα – Ανόρθωση (20:00 Θεμιστόκλειο). Παρασκευή: Βοϊβοντίνα – Ομόνοια (18:00 Στ. Ελευθερία), Ολυμπιακός Π. – Ανόρθωση (20:00 Θεμιστόκλειο). Σάββατο: Ομόνοια – Ανόρθωση (17:00 Στ. Ελευθερία), Ολυμπιακός Π. – Βοϊβοντίνα (19:00 Στ. Ελευθερία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ