aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠέτυχε και άρεσε…

Πέτυχε και άρεσε…

Πετυχημένο από κάθε άποψη ήταν το πετοσφαιρικό All Star Game που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επρόκειτο για ένα φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των κορυφαίων παικτών της κυπριακής πετόσφαιρας.

Τους αθλητές συνόδευσαν στο γήπεδο, και απένειμαν σε αυτούς τα μετάλλια, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, δίνοντας το μήνυμα πως τα παιδιά των μονογονιών μπορούν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται ως χρήσιμοι, ενεργοί και ευσυνείδητοι πολίτες των κοινωνιών μας, που συμμετέχουν χωρίς μιζέρια και κοινωνικό αποκλεισμό στις κοινωνικές δράσεις.

Σημειώνουμε πως η πιο πάνω δράση ξεκίνησε ως πρωτοβουλία των ίδιων των πετοσφαιριστών και της τεχνικής ομάδας, οι οποίοι με μεγάλη ευαισθητοποίηση και σεβασμό, αγωνίστηκαν με πάθος και σοβαρότητα, συμβάλλοντας πρακτικά και οικονομικά στην επίτευξη του σκοπού για τον οποίο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, νικήτρια με 3-2 σετ (27-25, 23-25, 25-23, 22-25) αναδείχθηκε η ομάδα των Σάββα Σάββα και Δημήτρη Σάββα η οποία αγωνίστηκε με τους: Αχιλλέα Πετρακίδη, Σωτήρη Πετρακίδη, Παναγιώτη Χρυσοστόμου, Βασίλη Μιχαήλ, Γιώργο Ζικάκη, Κυριάκο Αδάμου, Κώστα Καλαφάτη, Άγγελο Αλεξίου, Άνθιμο Οικονομίδη (αρχηγός), Αντώνη Χριστοφή και λίμπερο τον Αντώνη Αντωνίου.

Την ομάδα του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Βαγγέλη Κουτουλέα, αποτελούσαν οι: Ανδρέας Χρυσοστόμου, Μαρκ Γκράμερσντορφ, Γαβριήλ Γεωργίου (αρχηγός), Σωτήρης Σιαπάνης, Αυγουστίνος Σαββίδης, Χρίστος Προδρόμου, Κώστας Παφίτης, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Λευτέρης Καρακατσιάνης, Νικόλας Κωνσταντινίδη και λίμπερο ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το All Star Game διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς οι Χρίστος Μαϊφώσιης και Σάκης Φλουρής με επόπτες τους: Μάριο Προκοπίου και Νικόλα Τζιαούρη και Γραμματεία τη Στέφανη Καϊμακλιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ