aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαφιακός: Προηγήθηκε, πάλεψε, αλλά ηττήθηκε…

Παφιακός: Προηγήθηκε, πάλεψε, αλλά ηττήθηκε…

Δεν τα κατάφερε ο Παφιακός στην πρεμιέρα του στη φάση των 16 τελικών (32 ομάδες) του CEV Challenge Cup ανδρών. Η ομάδα της Πάφου ηττήθηκε στο «Αφροδίτη» από την Πάρνου με 3-1 σετ (28-26, 22-25, 21-25, 17-25) και πλέον θα ψάξει την ανατροπή των δεδομένων στην Εσθονία με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Στο πρώτο σετ ο Παφιακός έδειξε ψυχικά αποθέματα και μετά από μεγάλη μάχη στο παρκέ, με εναλλαγές στους πόντους, κατάφερε σε 32 λεπτά να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 1-0.  Στην απόλυτη ισορροπία ήταν και το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ για μεγάλο διάστημα, όμως οι Εσθονοί πήραν ένα μικρό προβάδισμα ασφαλείας, το οποίο διαφύλαξαν ώς το τέλος ισοφαρίζοντας σε 1-1. Δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό με την έναρξη του τρίτου σετ, αφού οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.

Ακολούθως, η Πάρνου πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων το οποίο κατάφερε να κρατήσει, με αποτέλεσμα να πάρει για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με 2-1. Στο τέταρτο και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε, σετ οι Εσθονοί μπήκαν εντυπωσιακά και αιφνιδίασαν τον Παφιακό. Η Πάρνου κατάφερνε να ανοίγει συνεχώς την ψαλίδα, έφτασε να προηγείται μέχρι και 10 πόντους διαφορά και τελικά έκανε το 3-1 και πανηγύρισε τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ