aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟκτώ ομάδες για το πρώτο βήμα

Οκτώ ομάδες για το πρώτο βήμα

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Green Air Παφιακός δεσπόζει από τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας πετόσφαιρας ανδρών, που θα διεξαχθούν απόψε (20:00). Η αναμέτρηση των ερυθρολεύκων και των πρωταθλητών θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και η έκβαση του αγώνα είναι αβέβαιη, αφού πρόκειται για δυο από τις πληρέστερες ομάδες της σεζόν, που έχουν στόχο τον τίτλο.

Σε ό,τι αφορά στους άλλους αγώνες, η Ομόνοια υποδέχεται την Pokka AE Kαραβά και θα επιδιώξει τη νίκη ενόψει του επαναληπτικού. Η προσφυγική ομάδα που τερμάτισε στην 6η θέση παλεύει όλα τα ματς της, κάτι που θα προσπαθήσει να πράξει και στο «Ελευθερία». Αγώνας με ενδιαφέρον προβλέπεται ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Αναγέννηση στο Θεμιστόκλειο. Η «Κυρία» λόγω έδρας είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα της Δερύνειας έχει καλό σύνολο και εάν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές.

Ένα ζευγάρι που αναμετρήθηκε πολλές φορές φέτος η Ολυμπιάς Φρενάρους και το ΑΠΟΕΛ συμπληρώνουν το «κουαρτέτο» των προημιτελικών. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος. Ο αγώνας ίσως μετατραπεί σε ντέρμπι. Στους δυο αγώνες που έγιναν στο Φρέναρος ενόψει πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ πέτυχε δυο νίκες. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε διπλούς αγώνες και μετρά ο κανόνας του χρυσού σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ