aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟ Δρ Κρασιάς εκπροσωπεί και την Ελλάδα στο Κογκρέσο της FIVB (αποφάσεις)

Ο Δρ Κρασιάς εκπροσωπεί και την Ελλάδα στο Κογκρέσο της FIVB (αποφάσεις)

Το 39ο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Volleyball (FIVB) που διεξάγεται και ολοκληρώνεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στην πόλη Κανκούν του Μεξικό έβαλε στόχο να καταστεί το άθλημα ως το νούμερο 1 οικογενειακό άθλημα. Στο Κογκρέσο συμμετέχει η ΚΟΠΕ σε επίσημο επίπεδο με τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ δρα Μιχάλη Κρασιά και τον γενικό διευθυντή Λίνο Πετρίδη.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο δρ Μ. Κρασιάς εξουσιοδοτήθηκε και εκπροσωπεί και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ε.Ο.ΠΕ. Η Κύπρος παράλληλα με τη συμμετοχή στο 39ο Συνέδριο της FIVB συμμετέχει και στο 36ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) επίσης στο Κανκούν. Για πρώτη φορά συνδιοργανώνονται τα Κογκρέσα FIVB και CEV μαζί.

Σε σύσκεψη των μελών κρατών της Ζώνης Μικρών Κρατών αποφασίστηκε η μετατροπή της Ζώνης σε Συνομοσπονδία (Αssociasion).

Στο περιθώριο των δυο Κογκρέσων τα κράτη της Κοινοπολιτείας θα συναντηθούν για να εξετάσουν τις προϋποθέσεις το άθλημα του Beach Volley να ενταχθεί μετά τους Κοινοπολιτειακούς του Γκόλντεν Στέιτ στην Αυστραλία τον Απρίλιο και στους Κοινοπολιτειακούς του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία το 2022.

Επίσης, άρχισε τεράστια προσπάθεια ώστε να προστεθεί το βόλεϊ στα χιόνια (Snow Volley) στους Χειμερινούς Αγώνες. Με αυτό τον τρόπο, το άθλημα του βόλεϊ θα αντιπροσωπεύεται τόσο στους θερινούς όσο και στους χειμερινούς Ολυμπιακούς.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της CEV Αλ. Μπόρισιτς ο Δρ Κρασιάς στο Μεξικό

Πρόσκληση για να επισκεφτεί στην Κύπρο έκανε αποδεκτή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετόσφαιρας Σέρβος Αλεξάνταρ Μπόρισιτς. Ο κ. Μπόρισιτς είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλη Κρασιά στο πλαίσιο των Κογκρέσων της CEV και της FIVB που ολοκληρώνονται στο Κανκούν του Μεξικό το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Δρ Κρασιάς και Αλ. Μπόρισιτς συζήτησαν θέματα που αφορούν το κυπριακό βόλεϊ. Ο κ. Μπόρισιτς ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση με σκοπό να συζητήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της πετόσφαιρας στην Κύπρο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ