aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝέα Σαλαμίνα: Πάλι με Αντώνη

Νέα Σαλαμίνα: Πάλι με Αντώνη

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει για τη σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Κωνσταντίνου για την αγωνιστική περίοδο 2016/2017.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Κωνσταντίνου για την αγωνιστική περίοδο 2016/2017.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Αντώνη Κωνσταντίνου δεν χρειάζονται καθώς συγκαταλέγεται στις μεγάλες μορφές του Πετοσφαιρικού τμήματος έχοντας συνδέσει το όνομα του σαν παίχτης αλλά κυρίως σας προπονητής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος βόλεϊ της Νέας Σαλαμίνας, με αλησμόνητη την περίοδο 1997-2003 όπου η ομάδα κατέκτησε 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα και 4 συνεχόμενα treble, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Κυπριακής πετόσφαιρας.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Κωνσταντίνου ξανά στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο τιμόνι της βασίλισσας της Κυπριακής πετόσφαιρας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ