aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜεγάλο ντέρμπι τίτλου στο «Κίτιον»

Μεγάλο ντέρμπι τίτλου στο «Κίτιον»

Οι τρεις βαθμοί που χωρίζουν ΑΕΚ και ΑΕΛ (36- 39) δίνουν άλλη διάσταση στον αγώνα των δυο ομάδων που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και τρίτης της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος γυναικών.

Σημαντικός ο αγώνας στο Γήπεδο του Απόλλωνα μεταξύ του γηπεδούχου Απόλλων και της Ανόρθωση. Οι δυο αγώνες για τον όμιλο 1-4 αρχίζουν στις 20:00. Για τον Όμιλο 5-8 θα διεξαχθεί στις 20:45 στο Γήπεδο της Δερύνειας ο αγώνας Αναγέννηση – Ολυμπιάδας. Εξάλλου, το ΘΟΪ εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς με νίκη 3-0 μετά την αποχώρηση της Ένωσης Νέων Αγίου Αθανασίου.

ΑΕΚ – ΑΕΛ: Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στο «Κίτιον» ανάμεσα στην Τεχνοοικία ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής προσέδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα και οι δυο ομάδες έχουν πλέον απόσταση μιας νίκης στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ακόμα και για τον τίτλο.

Οι κιτρινοπράσινες ανέβηκαν πολύ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δείχνουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Η εκμετάλλευση της έδρασε στη δεύτερη φάση θα παίξει ρόλο για την πορεία της ομάδας.

Η ΑΕΛ πάει στη Λάρνακα μόνο για το τρίποντο αφού τυχόν άλλο αποτέλεσμα ενδέχεται να την ρίξει από την 1η θέση. Η ομάδα του Ιρανοφινλανδού Σ. Ράμντου προέρχεται από την ήττα από τον Απόλλων και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι γαλαζοκίτρινες είναι ενισχυμένες μετά την επιστροφή της Δέσποινας Κωνσταντίνου και την ενσωμάτωση της Πολωνής Σκίμπα, ενώ ο νέος κόουτς καθημερινά περνά νέα στοιχεία στην ομάδα του. Ένα διπλό στη Λάρνακα θα έχει τεράστια σημασία για πολλούς λόγους.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ο αγώνας έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού: Ο  Απόλλων θέλει τη νίκη με στόχο «να αρπάξει» την κορυφή ή να μείνει δίπλα από την ΑΕΛ, η Ανόρθωση θα επιδιώξει το διπλό για να βελτιώσει τα δεδομένα της στο πρωτάθλημα.

Οι Λεμεσιανές του Γιάννη Γιαπάνη είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και οι τρεις συνεχείς νίκες επί της ΑΕΛ ανέβασαν πολύ την ψυχολογία τους. Γνωρίζουν ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα και με νίκη ίσως βρεθούν στην κορυφή, ενώ θα απομένουν άλλοι τρεις αγώνες για το τέλος.

Η Ανόρθωση του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς με βάση το μεγάλο ταλέντο των παικτριών της θα τα δώσει όλα για μια πολύ καλή παρουσία και το τρίποντο ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από τις πιο πάνω θέσεις. Η «Κυρία» θα αγωνιστεί ελεύθερα και αυτό ίσως αποτελέσει πλεονέκτημα για τις παίκτριές της.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Ο αγώνας στη Δερύνεια έχει το δικό του ενδιαφέρον και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για το τρίποντο. Θα γίνει ανοικτό παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι οι δυο προπονήτριες Φραγκέσκου και Πέτρου θα δουν πολύ βαθιά στον πάγκο τους. Η Αναγέννηση θέλει το τρίποντο για το γόητρο, ενώ η Ολυμπιάδα διεκδικεί με αξιώσεις την 5η θέση και θέλει το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ