aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε τετραπλή συμμετοχή στο CEV Challenge Cup

Με τετραπλή συμμετοχή στο CEV Challenge Cup

Με τρεις ομάδες θα εκπροσωπηθεί η κυπριακή πετόσφαιρα στο Challenge Cup Ανδρών και μια στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών. Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στη Βάρνα Βουλγαρίας και θα συμμετάσχουν ο Παφιακός, η Pokka ΑΕ Καραβά και η Ανόρθωση στους άνδρες και η ΑΕΛ στις γυναίκες.

Η ομάδα της Πάφου κέρδισε τη θέση της ως δευτεραθλήτρια, ενώ οι άλλες δύο ανδρικές ομάδες υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής και εγκρίθηκαν από την CEV. Δήλωση συμμετοχής υπέβαλε και η Νέα Σαλαμίνα, αλλά δεν έγινε αποδεκτή από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Οι τρεις ομάδες θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από τον α’ γύρο, δίνοντας δύο αγώνες, έναν εντός και έναν εκτός έδρας. Ο Παφιακός δήλωσε ως έδρα του το «Αφροδίτη», η Pokka ΑΕ Καραβά δήλωσε το «Σπύρος Κυπριανού» και η Ανόρθωση το «Θεμιστόκλειο».

Οι ομάδες μας στους Άνδρες θα μπουν στις ευρωπαϊκές μάχες στις 25 ή στις 26 Οκτωβρίου, ενώ οι επαναληπτικοί είναι ορισμένοι για τις 29 και τις 30 Οκτωβρίου. Στο Challenge Cup Γυναικών, η ΑΕΛ θα συμμετάσχει επίσης στον α’ γύρο. Η ομάδα της Λεμεσού δήλωσε ως έδρα της το «Νίκος Σολομωνίδης».

Οι αγώνες του α’ γύρου είναι ορισμένοι στις  25-26 Οκτωβρίου (οι πρώτοι) και στις 29-30 Οκτωβρίου (οι επαναληπτικοί). Εν τω μεταξύ, μεταξύ 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Βάρνα σεμινάριο για τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ