Με τα μούτρα στη δουλειά ενόψει Μεσογειακών

Η πρόκληση των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα στην Ισπανία, που θα διεξαχθούν μεταξύ 22 Ιουνίου – 01 Ιουλίου 2018, βρίσκεται ενώπιον της εθνικής ομάδας Γυναικών. Η εθνική άρχισε δειλά-δειλά την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του Κώστα Παναγίδη και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Χρίστο Βαρατάση καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Οι προπονήσεις με τη συμμετοχή 24 συνολικά αθλητριών διεξάγονται ανά τρεις ημέρες σε Λευκωσία και Λεμεσό και από την επόμενη εβδομάδα το προπονητικό πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί και βδομάδα παρά εβδομάδα οι προπονήσεις θα εντατικοποιούνται. Εντός του Ιουνίου και εφόσον καταρτιστεί η τελική δωδεκάδα θα γίνουν φιλικά στην Ελλάδα με την Εθνική.

Η αναχώρηση για την Ταραγόνα είναι ορισμένη για τις 20 Ιουνίου 2018, ενώ οι αγώνες των Ομίλων είναι καθορισμένοι για τις 22, 24 και 26 Ιουνίου 2018. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ o ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Νικολάκης ανέφερε ότι οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας κυλούν μέσα σε πολύ καλό κλίμα με όλες τις παίκτριες να αναμένουν με ενθουσιασμό την πρόκληση των Μεσογειακών.

Ώρα τίτλων σε Παίδες και Κορασίδες

Η τελική φάση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στους αγώνες Παίδων και Κορασίδων είναι ορισμένη για το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018. Τον τίτλο στους Παίδες θα διεκδικήσουν Εθνικός Λατσιών και Ανόρθωση. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Λατσιών το Σάββατο στις 14:00 και ο επαναληπτικός την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στο Θεμιστόκλειο στις 17:00

Oι άλλοι αγώνες είναι:

Φοίνικας – Παφιακός (3η – 4η θέση)

Αναγέννηση Δ. – Νέα Σαλαμίνα (5η – 6η θέση)

Ολυμπιάς Φρ. – Α. Ο. Διόνυσος (7η – 8η θέση)

Ε.Ν.Π. – Λέοντας (9η – 10η θέση)

ΑΠΟΚ- Άρης Πολ. (11η – 12η θέση)

Το πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα Κορασίδων διεκδικούν Ανόρθωσης Πετ. – Robo Markets ΑΕΛ. Ο πρώτος αγώνας είναι ορισμένος το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 14:00 στο Θεμιστόκλειο και ο επαναληπτικός στις 13 Μαΐου 2018 στη Σάλα «Νίκος Σολομωνίδης» στις 17:00.

Oι υπόλοιποι αγώνες είναι:

Tεχνοοικία ΑΕΚ Λ. – Ανόρθωση (3η – 4η θέση)

Παφιακός – Νέα Σαλαμίνα (5η – 6η θέση)

Απόλλων – Ε.Ν.Α.ΑΘ. (7η – 8η θέση)

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗVolleyball.org.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ