aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΛύγισε η Εθνική Κύπρου από τη Σέρβια

Λύγισε η Εθνική Κύπρου από τη Σέρβια

Λύγισε στην αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα της μακράν κορυφαίας ομάδας τη Ευρώπης η Κύπρος και υπέκυψε απολύτως φυσιολογικά και αναμενόμενα 3-0 (25-10, 25-12, 25-15) στη Σερβία κατά την τρίτη ημέρα του δεύτερου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών. Έστω και χωρίς τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο Μπόσκοβιτς, Μιχάϊλοβιτς, αλλά και την κεντρική Βέλκοβιτς και το λίμπερο Πόποβιτς, η Σερβία απλά δεν παιζόταν.

Η Κύπρος απέναντι στο θηρίο της Σερβίας που προέρχεται από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015 και του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 εξ αρχής ηταν καταδικασμένη.  Η Κύπρος εστιάζει τώρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου εναντίον της Ισλανδίας, που ρεαλιστικά είναι και ο μοναδικός αντίπαλος στα μέτρα της Εθνικής Γυναικών.

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα κορίτσια έκαναν το καθήκον τους και αποκόμισαν τεράστιες εμπειρίες για τη συνέχεια. Αυτό που κρατώ από τον αγώνα και με ικανοποίησε είναι ότι όποτε είχαμε καλή υποδοχή κερδίζαμε πόντο, όποτε σπάζαμε την υποδοχή τους η άμυνά μας λειτούργησε», είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πατσιάς.

Σάββατο 27 Μαΐου

16:30 Κύπρος-Ισλανδία

19:00 Σλοβακία-Σερβία

21:30 Πολωνία-Τσεχία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ