aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΉττα στις λεπτομέρειες από Σλοβένες για Ντάρια - Βαλέρια

Ήττα στις λεπτομέρειες από Σλοβένες για Ντάρια – Βαλέρια

Την ήττα με 0-2 σετ γνώρισαν οι Ντάρια Γκουσάροβα και Βαλέρια Σιακίδου-Παπακυριακού στον πρώτο τους αγώνα για τον α’ όμιλο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας. Οι Σλοβένες νούμερο 16 του ταμπλό Καταρίνα Μπουλτς και Νίνα Ζντέζαρ κέρδισαν τις δικές μας 0-2 σετ σε ένα αμφίρροπο αγώνα που κράτησε 37 λεπτά.

Το παιχνίδι στα δυο σετ ήταν πανομοιότυπο με την ομάδα της Σλοβενίας να επικρατεί πολύ δύσκολα με 18-21 και 19-21. Οι Γκουσάροβα και Σιακίδου-Παπακυριακού έδειξαν αρετές και έχασαν στις λεπτομέρειες.

Το απόγευμα στις 19:10 οι δυο πετοσφαιρίστριές μας θα αγωνιστούν στο κεντρικό γήπεδο του «Sokolske Koupaliste» χωρητικότητας 1000 θέσεων με τις εντυπωσιακές Τσέχες νούμερο 1 του ταμπλό Τζούλι Χονζοβίκοβα και Λούσι Σούλκοβα σε ένα καθοριστικό αγώνα.

Το δίδυμο της Τσεχίας έκανε περίπατο στην πρεμιέρα επικρατώντας των Ουγγαρέζων Ζόφια Ρεϊφελί και Ζίτα Ντιβένι με 2-0 σετ (21-07, 21-12) σε 26 λεπτά δείχνοντας εντυπωσιακά στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ