aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΙστορικός τίτλος από την ομάδα πρότυπο

Ιστορικός τίτλος από την ομάδα πρότυπο

Η ιστορία του Λέοντα Λειβαδιών μοιάζει σαν παραμύθι. Η ομάδα πρότυπο κατέκτησε την περασμένη Κυριακή το πρωτάθλημα ανδρών U14, με την πρώτη και μοναδική της παρουσία, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της πετόσφαιρας στην Κύπρο.

Η ομάδα άρχισε με δυο αθλητές και σε διάστημα επτά μηνών διαθέτει γύρω στους 70 αθλητές και αθλήτριες. Ο Λέοντας Λειβαδιών δέχεται στις ακαδημίες του αγόρια και κορίτσια από 6 χρονών και πάνω και ήδη είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει αγωνιστικό τμήμα για γυναίκες U18 με τη νέα σεζόν.

Στόχος της ομάδας, που έχει ως έδρα το κλειστό γήπεδο του Λυκείου Λιβαδιών, είναι η σταδιακή και πρωταγωνιστική λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων, από μίνι μέχρι άντρες και γυναίκες. Το Σωματείο εντάσσεται άμεσα στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠΕ και διατηρεί ομάδες στα τμήματα αντρών U14 και U16 και γυναικών U14 και U16.

Πρωτεργάτης του εγχειρήματος ο καταξιωμένος πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Μάριος Χρυσοστόμου, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας του Λέοντα και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του. Πρόεδρος της ομάδας είναι η Σοφία Κούρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ