aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ στροφή των ντέρμπι στους άνδρες

Η στροφή των ντέρμπι στους άνδρες

Δυο μεγάλα ντέρμπι φέρνει η λειψή δεύτερη αγωνιστική του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή (20:00).

Ξεχωρίζει το βαρωσιώτικο ντέρμπι μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Ανόρθωσης στο «Σπύρος Κυπριανού», το οποίο προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα στην πρεμιέρα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν από την Ομόνοια και η «Κυρία» επικράτησε της Ολυμπιάδας Φρενάρους.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο «Αφροδίτη» εκεί όπου ο Παφιακός θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ. Με νίκη άρχισαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι δυο ομάδες και στοχεύουν στο δεύτερό τους τρίποντο.

Σημαντικό και άκρως ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου «Φώτη Πίττα» μεταξύ της Ολυμπιάδας Φρενάρους και της Αναγέννησης Δερύνειας. Ο αγώνας έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα.

O αγώνας ανάμεσα στην Ομόνοια και την Pokka ΑΕ Καραβά στο «Ελευθερία» αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «τριφυλλοφόρων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ