aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦαβορί και επικίνδυνες αποστολές

Φαβορί και επικίνδυνες αποστολές

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών στην πετόσφαιρα. Η 13η αγωνιστική, όμως, είναι η προτελευταία της κανονικής διάρκειας του μαραθωνίου, οπότε το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη πιο μεγάλο. Επικίνδυνη έξοδο στη Δερύνεια θα κάνει η τρίτη πλέον στη βαθμολογία Robo Markets ΑΕΛ αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση (20:00).

Οι γαλαζοκίτρινες θα επιδιώξουν άλλο ένα τρίποντο για να εκμεταλλευτούν και οτιδήποτε συμβεί στο ντέρμπι της Λάρνακας την Πέμπτη μεταξύ Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ολυμπιάδα. Από την άλλη, η Αναγέννηση που είναι 7η θέλει να κερδίσει ώστε στη μάχη που κάνει με το ΘΟΪ Αυγόρου να βγει κερδισμένη. Ο Απόλλων θα επιχειρήσει να πάρει το τρίποντο απέναντι στο ΘΟΪ Αυγόρου ώστε να έχει τις δυνατότητες εισόδου στην τετράδα, έστω και στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Σαφώς και οι γαλάζιες ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα στη Λάρνακα την Πέμπτη. Το ΘΟΪ θα πάει στη Λεμεσό για να παλέψει, θέλοντας σαφέστατα το κέρδος, αφού τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής το έριξαν στην 8η θέση.

Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν την Πέμπτη. Συγκεκριμένα στον αγώνα Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ολυμπιάδα Ν. που θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» (20:30) και στον αγώνα Ανόρθωση – Korantina Homes Παφιακός (20:00), ο οποίος μεταφέρεται από το γήπεδό της στο Νεάπολη – Επιστροφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ