aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση ο Green Air Παφιακός

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση ο Green Air Παφιακός

Νέα ευρωπαϊκή δοκιμασία για τον Green Air Παφιακό την σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 20:00 στην Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο. Η ομάδα της Πάφου αντιμετωπίζει την Benfica Lisboa στον επαναληπτικό του 0-3 της Λισσαβόνας την περασμένη Τρίτη 6 Νοεμβρίου.

Οι «μπλε» θα επιδιώξουν να ανατρέψουν τα δεδομένα έχοντας δυο επιλογές. Είτε να κερδίσουν με 3-0, είτε με 3-1. Αυτά τα δυο αποτελέσματα δεν τους εξασφαλίζουν απευθείας πρόκριση, αλλά θα έχουν το δικαίωμα μέσα από σετ 15 πόντων να κερδίσουν και να περάσουν.

Ο Green Air Παφιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες με τον υπηρεσιακό τεχνικό Δημήτρη Βαμβατσούλη να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα στη βάση και των όσων διαδραματίστηκαν στον πρώτο αγώνα της Πορτογαλίας.

Ο Βαμβατσούλης θα έχει στη διάθεσή του, τους Oδ. Σαββίδη, Α. Θεοδώρου, Κ. Ευσταθίου, Νικ. Χους, Κ. Σκορδή, Ουϊλιαν, Ν. Κωνσταντινίδη, Ανθ. Οικονομίδη, Μ. Παπαχριστοδούλου, Αντ. Μαυρομμάτη, Α. Ασπιώτη.

Η Μπενφίκα θα έχει στη σύνθεσή της τους: Oλιβέιρα, Ρέις Λόπες, Γουλφστάττερ, Ροντρίγκες, Λόπες, Κάσας, Λούκας Γκασπάρ, Χονόρε, Μάρτινς, Τσβετίτιανιν, Σινφρόνιο, Ουΐντερς, Σουάρες, Ντα Σίλβα, Αραούζο, Σιμόες. Προπονητής είναι o Mαρσέλ Ματς.

Tον αγώνα θα σφυρίξουν οι: Aτάνας Μπαρμπάνοφ από τη Βουλγαρία και Γιαέλ Ντοτάν από το Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ