aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική: Στην Τσεχία για το καλύτερο…

Εθνική: Στην Τσεχία για το καλύτερο…

Μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μικρών Κρατών στην Ισλανδία, η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ των ανδρών ρίχνεται αύριο στη μάχη των αγώνων της δεύτερης φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Τσεχία. Πρώτος αντίπαλός η Φινλανδία, ενώ στον όμιλο της συμμετέχουν επίσης η Ισπανία (25/5), η Βόρειος Ιρλανδία (26/5), η Tσεχία (27/5) και η Σουηδία (28/5).

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα, στόχος της ομάδας μας είναι η καλή εμφάνιση σε όλους τους αγώνες και κυρίως η νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας. «Δεν μπορούμε να μην την κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα πρέπει κοντράρουμε και τη Σουηδία».

H αποστολή, που αναμενόταν να αναχωρήσει τα ξημερώματα για την Τσεχία, αποτελείται από τους Οικονομίδη, Χριστοφή (πασαδόροι), Αλεξίου, Παπαδόπουλο, Σ. Πετρακκίδη, Χρυσοστόμου (κεντρικοί), Κοντό, Αποστόλου, Κνέζεβιτς (ακραίοι), Ελευθερίου, Γεωργίου, Αχ. Πετρακκίδη. (διαγώνιοι) και Αντωνίου, Παπαχριστοδούλου (λίμπερο).

Θυμίζουμε ότι μόλις ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Εθνική Ανδρών θα λάβει μέρος και στους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο (29/5– 3/6).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ