Εθνική Γυναικών: Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Δυο σχεδόν εβδομάδες πριν από τις πρώτες υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών στο βαρυφορτωμένο δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου η ομάδα του Πέτρου Πατσιά προετοιμάζεται εντατικά για να αντιμετωπίσει τόσο την πρόκληση της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Βαρσοβία από 23-28 Μαΐου 2017 όσο και των ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο που θα διεξαχθούν από 29 Μαΐου – 04 Ιουνίου.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο «Θεμιστόκλειο» στη Λεμεσό ενώ τα Σαββατοκύριακα οι προπονήσεις είναι διπλές. Από εβδομάδας η ομάδα θα είναι κομπλέ αφού θα ενσωματωθούν και οι Κατερίνα Ζακχαίου, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Ασπασία Χατζηχριστοδούλου, Έρικα Ζεμπύλα και Ιωάννα Λεωνίδου.

Στη διάθεση των Ομοσπονδιακών προπονητών Πέτρου Πατσιά και Κωστάκη Παναγίδη βρίσκονται ακόμη οι:  Στέλλα Ιωάννου (ΑΕΚ), Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Χριστιάνα Δαϋίδ (Ανόρθωση), Άντρη Ιορδάνους (Απόλλων), Άντρεα Χαραλάμπους (ΑΕΚ), Άντρεα Ζακχαίου (Απόλλων), Ράνια Στυλιανού (Απόλλων), Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωση), Σοφία Μανίταρου (Απόλλων) και Βερόνικα Χουντίμα (Απόλλων). Σημειώνεται ότι η Xουντίμα θα ενισχύσει την ομάδα μας στους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο.

Στους αγώνες του Παγκοσμίου η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Πολωνία, τη Σερβία, την Τσεχία, τη Σλοβακία και την Ισλανδία. Η αναχώρηση για τη Βαρσοβία θα γίνει στις 21 Μαΐου. Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΚΟΠΕ του Ομοσπονδιακού προπονητή Πέτρου Πατσιά, στον Όμιλο του Παγκοσμίου εφικτός στόχος είναι η νίκη επί της Ισλανδίας, ενώ στους υπόλοιπους αγώνες θα γίνει η προσπάθεια με στόχο την προετοιμασία για τους ΑΜΚΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ