aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕπίλεκτες Κ-16: Ιδανικές συνθήκες στο καμπ

Επίλεκτες Κ-16: Ιδανικές συνθήκες στο καμπ

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες συνεχίζεται στην Πορταριά του Πηλίου το καμπ προετοιμασίας των επίλεκτων Κύπριων πετοσφαιριστριών Κ16, υπό την επίβλεψη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας και συνεργάτη της ΚΟΠΕ Γιάννη Νικολάκη.

Οι πετοσφαιρίστριές μας προπονούνται δύο φορές την ημέρα επί καθημερινής βάσης στο αθλητικό κέντρο, με τον Γιάννη Νικολάκη και το επιτελείο του να δουλεύουν μαζί με τα κορίτσια στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική, την τακτική και σε άλλους τομείς που κρίνονται σημαντικοί. Στο καμπ συμμετέχουν και αθλήτριες από την Ελλάδα, ως εκ τούτου τα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις εφαρμόζονται και στην πράξη μέσα σε συνθήκες αγώνα.

Ο αρχηγός αποστολής στο Πήλιο, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας, λέγοντας ότι οι προπονήσεις γίνονται σε ιδανικές συνθήκες. Σύμφωνα με τον Γιάννο Προκοπίου, η Ομοσπονδία προσδοκεί σε περαιτέρω συνεργασία με το καμπ του Γιάννη Νικολάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ