aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕπέστρεψε... ο Μοράλες

Επέστρεψε… ο Μοράλες

Η μεγάλη… επιστροφή είναι γεγονός. Η Pokka ΑΕ Καραβά ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτορικανού Φερνάντο Μοράλες ο οποίος ανήκε και στο παρελθόν στην ομάδα όπου έπαιξε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Πορτορικανός πασαδόρος γεννήθηκε στις 04 Φεβρουαρίου 1982 έχει ύψος 1.94 και βάρος 93 κιλά. Ο Μοράλες θα αγωνίζεται με το νούμερο 12 και υπέγραψε συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2018. Ο Μοράλες αγωνίστηκε στην Εθνική Πουέρτο – Ρίκο.

Συνεχίζει την παράδοση Κοπανάροφ η Νέα Σαλαμίνα

Από τα κόκκινα της Πίριν… σε αυτά της Νέας Σαλαμίνας ο Βίκτορ Κοπανάροφ ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και βάζει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Ο νεαρός Βούλγαρος θα βοηθήσει το πλάνο του Αντώνη Κωνσταντίνου από τη θέση του λίμπερο. Ο 23χρονος γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1994  και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2018.

Εσθονός στα Λατσιά – Στην Κρήτη η Κορωνίδου

O Eθνικός Λατσιών κάνει τη μια μεταγραφή μετά την άλλη. Μετά την απόκτηση του Γιάννη Βρανά οι Λατσιώτες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας Ανδρών απέκτησαν τον Εσθονό Βάϊντο Σόνααρ. Πρόκειται για παίκτη γεννημένο στις 10 Δεκεμβρίου 1990 και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Απριλίου 2018.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Κύπρια πετσφαιρίστρια Κωνσταντίνα Κορωνίδου με πέρασμα από τον Απόλλωνα πριν από οκτώ χρόνια υπέγραψε στην Γ.Ε. Ηρακλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ