aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕντυπωσιακός ο Κorantina Homes Παφιακός

Εντυπωσιακός ο Κorantina Homes Παφιακός

Εντυπωσιακός ο Κorantina Homes Παφιακός πέρασε με σχετική άνεση από την Τεχνική Σχολή Αυγόρου επικρατώντας του ΘΟΪ με 3-0 σετ (15-25, 21-25, 13-25) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών. Οι «μπλε» με 10 βαθμούς βλέπουν πιο ψηλά πλέον.

Το ΘΟΪ που ήταν ενισχυμένο και με τρίτη ξένη δεν τα κατάφερε χάνοντας ακόμα ένα παιχνίδι και μένοντας στην 8η θέση. Ο αγώνας έγινε ενώπιον 60 θεατών.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Korantina Homes Παφιακός στο πρώτο σετ και αφού δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης κέρδισε το πρώτο σετ 25-15 και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο σετ το ΘΟΪ ήταν ισοδύναμο, αλλά και πάλι ο Korantina Ηomes Παφιακός ήταν καλύτερος στα σημεία αυτή τη φορά κερδίζοντας 25-21 αυξάνοντας σε 2-0 το προβάδισμά του. Η παφιακή ομάδα ήταν πολύ ανώτερη στο τρίτο σετ επιβλήθηκε με 25-13 κερδίζοντας με 3-0 σετ μέσα στο Αυγόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ