aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈνα... μελίσσι παιδιών στην άμμο!

Ένα… μελίσσι παιδιών στην άμμο!

Με τη διεξαγωγή Παγκύπριου τουρνουά ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για το μπιτς βόλεϊ. Συμμετείχαν τριάντα επτά επίλεκτες ομάδες αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 7-17 χρόνων, από όλες τις επαρχίες. Οι ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο στη Λεμεσό έμοιαζαν με ένα μελίσσι νεαρών αθλητών και αθλητριών που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διδάχθηκαν τα μυστικά του μπιτς βόλεϊ, αθλήθηκαν και διασκέδασαν σε πολύ όμορφο περιβάλλον.

Στα καλοκαιρινά καμπ σε όλες τις επαρχίες, ο συνολικός αριθμών των παιδιών, που συμμετείχαν, από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου ξεπέρασε τα 630! Έδωσαν ραντεβού στα γήπεδα του βόλεϊ και το επόμενο καλοκαίρι και πάλι στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ σε όλες τις επαρχίες.

Πρωταρχικός στόχος του τουρνουά ήταν η ενδυνάμωση της φιλίας ανάμεσα στα παιδιά και η απόκτηση εμπειριών σε συνθήκες αγώνων, ενώ το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο ζητούμενο. Το τουρνουά εμπλουτίστηκε με διαγωνισμούς σερβίς με στόχο (με έπαθλο στολές των Εθνικών μας ομάδων ανδρών και Γυναικών), τους οποίους τα παιδιά απόλαυσαν. Στο τέλος της διοργάνωσης σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και δώρα τα οποία προσέφεραν γονείς. Οι ομοσπονδιακοί μας προπονητές, Βαγγέλης Κουτουλέας και Γιάννης Πετρούδης  που είχαν υπό την εποπτεία τους τα καλοκαιρινά καμπ, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών. «Ανάμεσά τους υπάρχουν ταλέντα που με την κατάλληλη δουλειά, σε λίγα χρόνια θα μπορούν να στελεχώσουν τις εθνικές μας ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Κουτουλέας.

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των καλοκαιρινών καμπ, η επιτροπή μπιτς βόλεϊ ευχαριστεί θερμά τον το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΚΟΠΕ για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη βοήθεια. Ευχαριστεί, επίσης, τους προπονητές σε όλες τις επαρχίες, Κωνσταντίνο Χατζηδαμιανού, Αντώνη Λιοτατή, Καρολίνα Πίνια (Λεμεσός), Κώστα Φαούτα (Λευκωσία), Μάριο Χρυσοστόμου, Ιάκωβο Κουμή (Λάρνακα), Στέλιο Μασιά, Δημήτρη Βαμβατσούλη (Πάφος) και Παύλο Κωνσταντίνου (Ελεύθερη Αμμόχωστος). Πρωτίστως, όμως, ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για την άψογη συνεργασία και τις θυσίες που έκαναν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πετοσφαιρικής ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ