aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔιήμερο σεμινάριο προπονητικής

Διήμερο σεμινάριο προπονητικής

Ο Σύνδεσμος Κυπρίων Προπονητών Πετοσφαίρησης (ΣΥ.ΚΥ.Π.ΠΕ) σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρησης (ΚΟΠΕ) διοργανώνουν διήμερο σεμινάριο στις 28-29 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Πεύκος στη Λεμεσό.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για να ανανεώσουν οι προπονητές την ταυτότητα προπονητή, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητή (η οποία λήγει 06/2016.) Η λήψη παρουσίας των προπονητών θα είναι διπλή στην αρχή και στο τέλος κάθε μέρας.

Οι προπονητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο μέσω email ([email protected]) ή με sms στο τηλέφωνο 99211381. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου για τα μέλη του ΣΥ.ΚΥ.Π.ΠΕ είναι δωρεάν.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι καταξιωμένοι καθηγητές, Αθανάσιος Παπαγεωργίου (φωτό), καθηγητής Ανώτατης Γυμναστικής Ακαδημίας Κολωνίας, εκπαιδευτής προπονητών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, εκπαιδευτής στη διεθνή ομοσπονδία πετοσφαίρισης και Αθανάσιος Κασαμπαλής, επίκουρος καθηγητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θράκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ