aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜπιτς βόλεϊ Κ-18: Παλικαρίσια στα νοκ-άουτ Κολοκοτρώνη & Λεωνίδου

Μπιτς βόλεϊ Κ-18: Παλικαρίσια στα νοκ-άουτ Κολοκοτρώνη & Λεωνίδου

Στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Βeach Volley  U 18 στην του Brno προκρίθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι Μαρίνα Κολοκοτρώνη και Εβίτα Λεωνίδου. Οι δυο κοπέλες  πέτυχαν το στόχο τους στο Πανευρωπαϊκό και με μια νίκη προκρίθηκαν από τον τέταρτο όμιλο στον πρώτο γύρο της τελικής φάσης.

«Θύματα» για τα κορίτσια του Βαγγέλη Κουτουλέα ήταν οι  Εσθονές Χόλας και Σάντεϊκο και τις οποίες κέρδισαν με 2-0 σετ (21-15, 21-18). Ακολούθως, όμως, έχασαν από τις  Ελλαδίτισσες Κλέπκου και Κουρτίδου με 2-0 (18-21, 18-21). Το Σάββατο (13/08) στις 10:00 ώρα Κύπρου θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες Μίλερ και Νέμαν

Σημειώνεται ότι οι δυο αθλήτριες έχασαν την πρώτη ημέρα από τις Ιταλίδες Πίκολι – Σκάμπολι με 2-0 σετ (22-20, 21-10), αλλά δεν τα έβαλαν κάτω και επέστρεψαν για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους νοκ – άουτ αγώνες το Σάββατο (13/08).

Αποκλεισμός για τους Αναστασιάδη – Σιαπάνη

Στους Άνδρες το δίδυμο Άλεξ Αναστασιάδη – Σωτήρη Σιαπάνη δεν τα κατάφεραν παρά την προσπάθειά τους στον τέταρτο όμιλο, αφού έχασαν και στους τρεις αγώνες τους. Την Πέμπτη ηττήθηκαν δις 2-0 από τους Ισπανούς Perez και Ramon και τους Λευκορώσους Αμπραμένικα – Ρατούσκι. Παράλληλα, την Παρασκευή έχασαν από τους Ολλανδούς Άερτς – Νάιεμποερ 2-0 σετ (16-21,11-21)  και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ