aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜπιτς Βόλεϊ: Εκπληκτική παρουσία στους προκριματικούς

Μπιτς Βόλεϊ: Εκπληκτική παρουσία στους προκριματικούς

Μεγάλη επιτυχία που δείχνει την πρόοδο του αθλήματος πέτυχε η Κύπρος στους προκριματικούς αγώνες μπιτς βόλεϊ των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του 2018 που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2017 στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Η πρόκριση της Κύπρου στη μεγάλη διοργάνωση της Αυστραλίας μέσω των γυναικών δίνει άλλη διάσταση στο άθλημα.

Η εκπληκτική παρουσία των Μαριότας Αγγελοπούλου και Μανωλίνας Κωνσταντίνου που κέρδισαν στον τελικό των προκριματικών τις Αγγλίδες Βικτώρια Πάλμερ και Τζέσικα Γκρίμσον απέδειξε ότι το κυπριακό μπιτς βόλεϊ έχει μέλλον. Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η απόδοση των Δημήτρη Αποστόλου και Γεώργιου Χρυσοστόμου στους Άνδρες οι οποίοι πάλεψαν στα ίσια με τους Σκωτσέζους στον τελικό χάνοντας κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Για πρώτη φορά η Κύπρος έστειλε δυο ομάδες σε Τελικό διοργάνωσης σε Άνδρες και Γυναίκες.

Μετά την πρόκριση στους Κοινοπολιτειακούς πλέον η προσοχή στρέφεται στην προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής των Γυναικών και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο διευθυντής του μπιτς βόλεϊ στην ΚΟΠΕ Λίνος Πετρίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρόκριση των Γυναικών στους Κοινοπολιτειακούς κάτι που απέδειξε ότι το Beach Volley μας ταιριάζει και έχει μέλλον στην Κύπρο». Ο κ. Πετρίδης ανέφερε ότι «ευελπιστούμε ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία μέσω wild card να συμμετάσχουν στους αγώνες και οι Άνδρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ