aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑτζέντα με μεγάλο ενδιαφέρον

Ατζέντα με μεγάλο ενδιαφέρον

Σημαντικά θέματα περιλαμβάνει η ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠΕ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 10:00, στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι διοργανώσεις της περιόδου 2018-19 και θα γίνει ενημέρωση στα μέλη της συνέλευσης για τα πορίσματα της ημερίδας για το βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2018.

Στην ατζέντα περιλαμβάνονται τα ακόλουθα θέματα: Έγκριση πρακτικών των Γενικών Συνελεύσεων ημερ. 30.06.2017 και 23.09.2017. Έγκριση της λογοδοσίας των πεπραγμένων της διοίκησης της ΚΟΠΕ και της έκθεσης των ελεγκτών σύμφωνα με το άρθρο 32 του Καταστατικού. Ημερίδα βόλεϊ 26.05.2018 (ενημέρωση για τα πορίσματα και τις αποφάσεις της). Έγκριση Εσωτερικών Κανονισμών παρατηρητών αγώνων (συνημμένο 1).

Τροποποιήσεις Εσωτερικών Κανονισμών προτεινόμενες από το Δ.Σ. της ΚΟΠΕ: α. Εσωτερικοί Κανονισμοί εγγραφών, συμμετοχών και μετεγγραφών, β. Εσωτερικοί Κανονισμοί προπονητών, γ. Εσωτερικοί Κανονισμοί διαιτησίας.

Σύμφωνα με το άρθρο 30 του Καταστατικού κανένας αντιπρόσωπος σωματείου δεν μπορεί να παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση χωρίς το ειδικό σφραγισμένο πληρεξούσιο έγγραφο του Σωματείου του, ενώ δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν όσα σωματεία έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΚΟΠΕ.

Μετά τη λήξη της ετήσιας Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί Καταστατική Συνέλευση για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού προτεινόμενες από το Δ.Σ. της ΚΟΠΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ