aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑρχή με Ιράν στην Πανεπιστημιάδα

Αρχή με Ιράν στην Πανεπιστημιάδα

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 09:00 ώρα Κύπρου  η Εθνική Πανεπιστημιακή Ομάδα Πετόσφαιρας  Αντρών η οποία στο πλαίσιο της 29ης Πανεπιστημιάδας που διεξάγεται στην Ταιπέι αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα των ομίλων το πολύ δυνατό Ιράν. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια κατά σειρά τις: Αργεντινή (Δευτέρα 21 Αυγούστου 13:00 ώρα Κύπρου), τον Καναδά (Τρίτη 22 Αυγούστου 15:00 ώρα Κύπρου), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Πέμπτη 24 Αυγούστου 13:00 ώρα Κύπρου) και Ελβετία (Παρασκευή 25 Αυγούστου 13:00 ώρα Κύπρου).

H Εθνική που απαρτίζεται από πολύ καλούς πετοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγάλους αγώνες θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στη χώρα της Ασίας και θα δοκιμάσει τη σάλα «Αrmy Academy R.o.c. Gymnasium»,όπουν που θα δώσει όλους τους αγώνες της εκτός από αυτό κόντρα στην Αργεντινή τη Δευτέρα που θα αγωνιστεί στο «Chinese Culture University Gymnasium».

Από τους 17 παίκτες που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας Βαγγέλης Κουτουλέας επέλεξε τελικά τους 12 οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να περάσουν στους 16. Από την άλλη οι παίκτες οι οποίοι έχουν επιλεγεί θα αποτελέσουν την νέα βάση της Εθνικής αντρών που  κτίζεται και οποιαδήποτε εμπειρία θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες μας και την ομάδα γενικότερα.

Οι εμπειρίες και η συμμετοχή των αθλητών μας σε ένα τόσο ψηλό επίπεδο παικτών και ομάδων θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τους παίκτες μας , τόνισε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας   ιδιαίτερα για τα παιδιά που θα κληθούν να  πλαισιώσουν την ανανεωμένη Εθνική ομάδα αντρών σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γαβριήλ Γεωργίου, Τζέιμς Αναστασιάδης, Άλεξ Αναστασιάδης, Ανδρέας Σπύρου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Νικόλας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Ζηκάκης, Χρίστος Προδρόμου, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Αυγουστίνος Σαββίδης, Δημήτρης Ποχάνης και Κώστας Καλαφάτης. Προπονητής είναι ο Βαγγέλης Κουτουλέας. Τιμ μάνατζερ – Συνοδός είναι ο Πολύκαρπος Πολυκάρπου. Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ, αλλά και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Δρ. Μιχάλης Κρασιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ