aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η ημερίδα βόλεϊ που θα διεξαχθεί σήμερα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (09:00) και στην οποία θα παραστούν όλοι οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των 30 σωματείων που δραστηριοποιούνται στην πετόσφαιρα.

Η ημερίδα θα αποτελείται από τρεις ενότητες. Στην πρώτη θα συζητηθούν οι εσωτερικές διοργανώσεις (Νομοθεσία για καταπολέμηση της βίας, αθλητικοί χώροι, επιτροπή διαιτησίας, Fair play, ασφάλιση αθλητών, μετεγγραφικό πλαίσιο και Β’ Κατηγορία). Η δεύτερη θα αφορά το οικονομικό, την προβολή και διαφήμιση του αθλήματος (Χορηγία ΚΟΑ, τηλεοπτικές μεταδόσεις, Financial Fair Play, ΜΜΕ/Ιστοσελίδα, νέες διοργανώσεις, αναβάθμιση τελικών κυπέλλων Super Cups κλπ), βραβεύσεις, κοινωνικό πρόσωπο ΚΟΠΕ και Σωματείων).

Η τρίτη ενότητα θα καλύπτει τις αναπτυξιακές διοργανώσεις (Ενιαίος προπονητικός σχεδιασμός, αναπτυξιακές διοργανώσεις, συστήματα διεξαγωγής, νέες διοργανώσεις, σχεδιασμός τριετίας, κανονισμοί συμμετοχών, προπονητές ακαδημιών, ΕΣΥΑΑ, είσοδος στα δημοτικά σχολεία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ