aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑμερικανική… ενίσχυση στην ΑΕΛ

Αμερικανική… ενίσχυση στην ΑΕΛ

Η Σίμαν Μπρουκ με το νούμερο 10  σε πανηγυρισμούς. Με Αμερικανίδα ενισχύεται η ΑΕΛ. Στο νέο πρωτάθλημα οι «γαλαζοκίτρινες» θα παραταχθούν με την Σίμαν Μπρουκ η οποία μαζί με την Ρωσίδα Ιάνα Κχαταρασβίλι  και την Ουκρανή Γιούλια Βόρονα θα συνθέσουν το τρίο των ξένων. Η 29χρονη Μπρουκ υπέγραψε μέχρι τις 30 Απριλίου 2018 και  διακρίνεται στο Beach Volley.

Από εκεί και πέρα, το ΘΟϊ Αυγόρου διατήρησε στις τάξεις του την Κατερίνα Τζιανουδάκη. Δύο Ελλαδίτισσες συνεχίζουν την πορεία τους στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Κατερίνα Τζιανουδάκη που συνεχίζει στο ΘΟΪ Αυγόρου και την Ανδριάνα Πασσαλή που θα ενισχύσει την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου.

Η Τζιανουδάκη γεννήθηκε στις 05 Μαΐου 1997 και το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται  στις 30 Απριλίου 2018. Η έμπειρη Πασσαλή που θα ενισχύσει την ΕΝ Αγίου Αθανασίου στη Β’ Κατηγορία θα παραμείνει στις «κοκκινόμαυρες» μέχρι τις 05 Μαΐου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ