aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΥποχώρησε μια θέση ο Παγδατής

Υποχώρησε μια θέση ο Παγδατής

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών στο τένις ο  Μάρκος Παγδατής έχασε μία θέση και πλέον βρίσκεται στην 36η, ενώ όπως αναμενόταν ο Νικ Κύργιος ανέβηκε στη 14η θέση κερδίζοντας μία.

Η είδηση, όμως, της ανακοίνωσής, που δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε, αφορά τόσο ο Ρότζερ Φέντερερ όσο και ο Ράφαελ Ναδάλ, οι οποίοι έμειναν εκτός της πρώτης τετράδας.

Για να βρούμε πότε είχε ξανασυμβεί αυτό θα πρέπει να πάμε πίσω πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια το 2003, αφού έκτοτε τουλάχιστον ένας από τους δύο βρισκόταν σταθερά μέσα στις πρώτες τρεις θέσεις.

Τότε, ο Φέντερερ βρισκόταν στην αρχή της αυτοκρατορίας του, ενώ ο Ναδάλ έκανε τα πρώτα του βήματα. Αυτός που προκάλεσε την ιστορική στιγμή ήταν ο Κέι Νισικόρι ο οποίος για δέκα βαθμούς υποβίβασε τον Ναδάλ στην 5η θέση.

Την ίδια ώρα ο Ρότζερ Φέντερερ εξακολουθεί να βρίσκεται στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Φυσικά, η παραπάνω εξέλιξη ήταν φυσιολογική αφού λόγω τραυματισμών ο Φέντερερ έχει χάσει πολλά τουρνουά, ενώ ο Ναδάλ δεν τα πήγαινε καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ