aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣWimbledon 2017 ζωντανά και αποκλειστικά στη Cytavision

Wimbledon 2017 ζωντανά και αποκλειστικά στη Cytavision

Για ακόμη μία χρονιά, η Cytavision προσφέρει στους πελάτες της, την ευκαιρία να απολαύσουν το πιο ιστορικό τουρνουά τένις Grand Slam, το Wimbledon 2017. Εδώ και 40 χρόνια, το κορυφαίο αυτό τουρνουά χαρίζει μοναδικές αθλητικές στιγμές στην ιστορία του τένις. Οι σπουδαιότεροι αθλητές από όλο τον κόσμο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, για να κατακτήσουν το όνειρο.

Οι φίλοι του τένις και όσοι γενικότερα αγαπούν τον αθλητισμό, μπορούν να παρακολουθήσουν το σπουδαίο τουρνουά από τις 3 Ιουλίου μέχρι 16 Ιουλίου. Η μετάδοση των αγώνων θα προβάλλεται απευθείας από τα γήπεδα της Αγγλίας, στα κανάλια Cytavision Sports και Cytavision Sports HD, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στους συνδρομητές Super Pack και Public Pack.

Σημειώνεται ότι η Cytavision μεταδίδει και τα τέσσερα τουρνουά της διοργάνωσης Grand Slam. Το Australian Open διοργανώθηκε τον Ιανουάριο και το Roland Garros τον Μάιο και Ιούνιο. Βρισκόμαστε τώρα εν αναμονή της έναρξης του Wimbledon, με τελευταίο το US Open, που διοργανώνεται τον Αύγουστο. Επιπρόσθετα, η Cytavision προσφέρει στους συνδρομητές της και φίλους του τένις, όλα τα σημαντικά τουρνουά, Μasters και ATP.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ