aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣWimbledon: Πανηγυρικά στην οκτάδα ο Τσιτσιπάς!

Wimbledon: Πανηγυρικά στην οκτάδα ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το δύο στα δύο στο Juniors Wimbledon και προκρίθηκε στην προημιτελικά φάση της διοργάνωσης, βάζοντας πλώρη για… μακριά!

Ο υπερ-ταλαντούχος τενίστας, Νο.1 στον κόσμο, επικράτησε 6-3, 6-3 του Γάλλου Εβάν Φουρνέ και ο επόμενος αντίπαλός του θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στον Γιούραμπεκ Καρίμοφ και τον Γιοσόύκε Γουατανούκι.

Μόλις 64 λεπτά χρειάστηκε ο 17χρονος Έλληνας για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και θα μπορούσε να καθαρίσει την πρόκριση με ακόμα μεγαλύτερη άνεση!

Κάτι, όμως, η χαλάρωση σε ορισμένες στιγμές του ματς, κάτι τα 21 αβίαστα λάθη και ο Φουρνέ έπαιρνε… παράταση ζωής.

Η ουσία, φυσικά, είναι ότι ο Στέφανος  παραμένει σε τροχιά Grand Slam τίτλου και κάθε μέρα που περνάει γίνεται καλύτερος στο χορτάρι.

Κάι όχι μόνο αυτό… Κάθε μέρα που περνάει κερδίζει ολοένα και περισσότερους φαν, καθώς η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι του είναι σούπερ θεαματικό!

Για να καταλάβετε, μετά τη λήξη του αγώνα ο νεαρός αθλητής υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, κάτι που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο για junior. Βλέπουν… μπροστά οι φίλοι του τένις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ