Τίτλος για Μάριο Γιάγκου και Κωνσταντίνα Μελετιέ

Στον τελικό ανδρών ο περσινός πρωταθλητής Ανδρών Μάριος Γιάγκου νίκησε με 4-1 τον αδελφό του Γιάγκο, ενώ στον τελικό γυναικών η Κωνσταντίνα Μελετιέ του Ονήσιλου Λακατάμιας πήρε τον τίτλο επί της Γεωργίας Αβραάμ του Κ.Ν. Ακρόπολης με 4-1...

Πραγματοποιήθηκαν οι πέντε τελικοί των Παγκύπριων ατομικών πρωταθλημάτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία. Οι αγώνες έγιναν στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και τους παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Στο διπλό ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Μάριος και Γιάγκος Γιάγκου του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου, που επικράτησαν των Ανδρέα Τσίσσιου (Goodgate ΕΘΑ) και Τζόζεφ Ηλία (Κ.Ν. Ακρόπολης) με 3-0. Στο διπλό γυναικών η Νεφέλη Ππάλη και η Μαρίνα Μυλωνά του Κ.Ν.Ακρόπολης κέρδισαν τις Κωνσταντίνα και Φωτεινή Μελετιέ του Ονήσιλου Λακατάμιας με 3-1. Το δίδυμο Μαρίνου Βουκή / Νεφέλης Ππάλη (Κ.Ν.Ακρόπολης) κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό μικτό σε βάρος των Στυλιανού Γεωργίου (Ευαγόρα Λακατάμιας) και Φωτεινής Μελετιέ (Ονήσιλου Λακατάμιας) με 3-1.

Στον τελικό ανδρών ο περσινός πρωταθλητής Ανδρών Μάριος Γιάγκου νίκησε με 4-1 τον αδελφό του Γιάγκο, ενώ στον τελικό γυναικών η Κωνσταντίνα Μελετιέ του Ονήσιλου Λακατάμιας πήρε τον τίτλο επί της Γεωργίας Αβραάμ του Κ.Ν. Ακρόπολης με 4-1.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ