aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΘετικά μηνύματα από Βαβρίνκα, Νισικόρι

Θετικά μηνύματα από Βαβρίνκα, Νισικόρι

Σταν Βαβρίνκα και Κέι Νισικόρι ξεκίνησαν επιτυχημένα την προσπάθειά τους στο US Open, κλείνοντας θέση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Σταν, Νο.3 στον κόσμο, πίεστηκε από τον Ισπανό Φερνάντο Βερδάσκο (Νο.46) στο πρώτο σετ, όμως βρήκε το σερβίς του στη συνέχεια και πήρε την πρόκριση με 7-6(4), 6-4, 6-4. Ήταν μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, κόντρα σε έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, για τον συμπατριώτη του Ρότζερ Φέντερερ. Μπροστά του θα βρει τώρα τον νικητή του αγώνα Κούντλα-Τζιανέσι.

Ο 26χρονος Ιάπωνας (Νο.7), από την πλευρά του, άφησε έξω με 6-1, 6-1, 3-6, 6-3 τον έμπειρο Γερμανό Μπέντζαμιν Μπέκερ και πέφτει τώρα σε ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του τουρ. Μιλάμε για τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ, που απέκλεισε με 6-3, 6-3, 4-6, 6-3 τον Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο, σημειώνοντας την πρώτη Grand Slam νίκη του

Ξεκούραστα πέρασε στον δεύτερο γύρο ο Νταβίντ Φερέρ, καθώς ο αντίπαλός του Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ εγκατέλειψε μόλις στο 5-6 του πρώτου σετ. Ο 33χρονος Ισπανός περιμένει τώρα έναν εκ των Τεϊμουράζ Γκαμπασβίλι, Φάμπιο Φονίνι.

Καλό το ξεκίνημα του Γερμανού Αλεξάντρ Ζβέρεφ, που μετά το 3-6, 6-1, 6-4, 7-6(4) επί του συμπατριώτη του Ντάνιελ Μπραντς έχει πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τον Νταν Έβανς. Ο εκρηκτικός Βρετανός άφησε έξω με 6-2, 4-6, 7-5, 6-1 τον Αμερικανό Ρατζίβ Ραμ.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τέλος, επικράτησε 6-2, 6-4, 7-6(7) του Ινίγκο Θερβάντες και θα συναντήσει τον Ζερεμί Σαρντί, που νίκησε 6-4, 6-4, 6-1 τον Αμερικανό Μάικλ Μο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ