aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤέσσερις αποστολές με 12 αθλητές 

Τέσσερις αποστολές με 12 αθλητές 

Η Κύπρος συμμετέχει και φέτος στα πρωταθλήματα Winter Cups που διοργανώνει η Tennis Europe. Έτσι μετά την αναχώρηση των δύο Εθνικών ομάδων Αγοριών U12 και Κοριτσιών U12, για την Τσεχία και την Ρωσία αντίστοιχα, άλλες τέσσερις Εθνικές ομάδες, αυτές των κατηγοριών U14 και U16, Αγοριών και Κοριτσιών θα συμμετάσχουν με στόχο να μετρήσουν δυνάμεις, σε αυτήν την υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Οι αγώνες των Ομίλων θα πραγματοποιηθούν από 2-4 Φεβρουαρίου και η τελική φάση από 9-11 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες των Ομίλων θα διεξάγονται με σύστημα νοκ-άουτ και οι ομάδες θα αναμετρώνται σε δύο αγώνες στο Μονό και έναν στο Διπλό.

Η σύνθεση των ομάδων και οι πόλεις διεξαγωγής των αγώνων έχουν ως εξής: Την Εθνική ομάδα Αγοριών BU14 συγκροτούν οι Στυλιανός Χριστοδούλου, Χρίστος Ραφαήλ Τίμινη και Ειρηναίος Ιωάννου οι οποίοι συνοδεύονται από τον Φίλιπ Αλκιβιάδη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ronchi de Legionari της Ιταλίας στο πλαίσιο της Zone B, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι ομάδες Αυστρίας, Ελβετίας, Ιταλίας, Μαυροβουνίου, Ουγγαρίας, Πορτογαλίας και Σερβίας. Συνολικά στην κατηγορία λαμβάνουν μέρος 34 χώρες και η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Veska της Τσεχίας.

Την Εθνική ομάδα Κοριτσιών GU14 συγκροτούν οι Κλειώ Μαρία Ιωάννου, Μερίλ Σονάκιν και Δάφνη Κουτσόφτα οι οποίες θα συνοδεύονται από τον Μιχάλη Κυπριανίδη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Rakovnik της Τσεχίας στο πλαίσιο της Zone B, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι ομάδες της Αυστρίας, Γερμανίας, Δανίας, Ισπανίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας και Τσεχίας. Στην κατηγορία λαμβάνουν μέρος 34 χώρες χωρισμένες σε τέσσερις ζώνες και η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη.

Την Εθνική ομάδα Αγοριών BU16 συγκροτούν οι Φώτος Φωτιάδης, Βλαδίμηρος Αδάμου και Ανδρέας Τζιακούρης που θα συνοδεύονται από τον Σταν Ιβάνοφ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Bergen op Zoom της Ολλανδίας στο πλαίσιο της Zone C και εκεί θα βρεθούν επίσης οι ομάδες της Δανίας, Ιταλίας, Κροατίας, Μεγάλης Βρετανίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, και Ουκρανίας. Στην κατηγορία λαμβάνουν μέρος 32 χώρες χωρισμένες σε τέεσερις ζώνες και η τελική φάση θα διοργανωθεί στην Ronchin της Γαλλίας.

Την Εθνική ομάδα Κοριτσιών GU16 συγκροτούν οι Μαρία Κωνσταντίνου, Χριστίνα Στυλιανίδη, και Αναστασία Γεωργιάδη οι οποίες θα συνοδεύονται από τον Αλέξανδρο Ταλιάνο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Brest της Γαλλίας στο πλαίσιο της Zone A και θα συμμετέχουν επίσης οι Αυστρία, Γαλλία, Ελβετία, Κροατία, Σερβία, και Σλοβακία (αποσύρθηκε το Μαυροβούνιο). Στην κατηγορία λαμβάνουν μέρος 31 χώρες, χωρισμένες σε τέσσερις ζώνες και η τελική φάση θα διοργανωθεί στο Καζάν της Ρωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ