aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤελικοί με κυπριακές συμμετοχές και επιτυχίες

Τελικοί με κυπριακές συμμετοχές και επιτυχίες

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Απριλίου, το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe, TEU16 Hellenic Bank Masters Tennis Academy, που διοργανώνει η ομώνυμη Ακαδημία στον Στρόβολο από τις 14 Απριλίου. Στο πρωτάθλημα που είναι κατηγορίας Grade 3, συμμετείχαν 91 αντισφαιριστές από 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, και επεφύλαξε σημαντικές επιτυχίες για τα Κυπριακά χρώματα.

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας των αγώνων περιλαμβάνει τους δύο τελικούς των Μονών στα Αγόρια και στα Κορίτσια που θα αρχίσουν στις 10.00π.μ., όπου υπάρχει και στους δύο κυπριακή συμμετοχή.

Στα Αγόρια, ο Ξενοφών Νεοφύτου, αφού επικράτησε στον ημιτελικό του Κωνσταντίνου Κοσιή με 2-0 (6-4, 6-4), θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Μαρσέλ Καμρόβσκι (Νο3). Στα Κορίτσια η Κλειώ Μαρία Ιωάννου (Νο5), αντιμετωπίζει την Ρωσίδα Ξένια Ζαΐτσεβα (Νο1).

Την Παρασκευή έγιναν οι τελικοί στα Διπλά, όπου σημαδεύτηκαν από την επιτυχία των Ξενοφώντα Νεοφύτου και Παύλου Παρσών που νίκησαν τους Ελβετούς Γκρουενίγκ/Βογκελί με 2-0 (6-3, 6-2). Στα κορίτσια νικήτριες ήταν οι Ρωσίδες Λεσνίκοβα/Ζαΐτσεβα που νίκησαν τις Ουκρανές Μιτσένκο/Βντοβιτσένκο επίσης με 2-0 (7-5, 7-6[5]).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ