aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤελικοί με έντονο το κυπριακό στοιχείο

Τελικοί με έντονο το κυπριακό στοιχείο

Με τη διεξαγωγή των τελικών στα μονά, ολοκληρώνεται σήμερα το διεθνές πρωτάθλημα Famagusta Tennis Cup TEU14, Grade 3, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, στις εγκαταστάσεις του στη Λεμεσό.

Το πρωτάθλημα άρχισε το περασμένο Σάββατο με τη διεξαγωγή των προκριματικών και στη συνέχεια σχηματίστηκαν ταμπλό των «32» στα μονά και των «16» στα διπλά. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Ομίλου και Μέλος του Δ.Σ. της ΟΑΚ, Ροδίων Παναγιώτου, για πρώτη φορά φέτος συμπληρώθηκαν τα ταμπλό των προκριματικών κάτι που ανέδειξε το αυξημένο ενδιαφέρον για τη φετινή διοργάνωση που φιλοξένησε αντισφαιριστές από 26 χώρες.

Το σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας μέρας του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τους δύο τελικούς στα μονά αγοριών και κοριτσιών που θα αρχίσουν ταυτόχρονα (10.00) το πρωί. Στους τελικούς υπάρχει έντονο το κυπριακό στοιχείο αφού φιναλίστ είναι στα αγόρια ο Στυλιανός Χριστοδούλου απέναντι στον Ελβετό Κίλιαν Φελντμπαους και στα κορίτσια η Κλειώ Μαρία Ιωάννου απέναντι στη Ρωσίδα Κίρα Πάβλοβα (Νο1), αμφότεροι από τις μεγάλες ελπίδες της κυπριακής αντισφαίρισης. Μετά τους αγώνες, θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων για όλες τις κατηγορίες και δεξίωση.

Το πρωτάθλημα εντάσσεται σε μια σειρά τριών διεθνών πρωταθλημάτων της Tennis Europe που θα διοργανωθούν στην Κύπρο. Θα ακολουθήσουν αμέσως μετά δύο πρωταθλήματα στη Λευκωσία, αρχικά το Nicosia Field Club TEU14 (20-27/11) και ακολούθως το Eleon Club ΤΕU16 (27/10 – 3/11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ