aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτα προημιτελικά ο Παγδατής

Στα προημιτελικά ο Παγδατής

Το τουρνουά της Αττάλειας έμελλε τελικά να είναι αυτό που επιτέλους κατάφερε ο Μάρκος Παγδατής  να φτάσει σε προημιτελικό γύρο, μετά από πολλούς μήνες. Ο Λεμεσιανός τενίστας νίκησε πολύ δύσκολα τον Αργεντινό Κάρλος Μπερλόκ, με 2-1 σετ, 6-4, 3-6, 7-5 και δείχνει να βρίσκει έναν υποτυπώδη ρυθμό ενόψει Wimbledon και πλέον τον περιμένει ανέλπιστα, ο Ινδός Ραμκουμάρ Ραμανάταν, Νο222 στον κόσμο, που έκανε τη σούπερ έκπληξη τού τουρνουά, να αποκλείσει, με χαρακτηριστική ευκολία, τον Ντομινίκ Τιμ με 6-3, 6-2!

Το σερβίς ήταν το δυνατό στοιχείο για τον Μάρκο που έχει πολύ καλά ποσοστά κερδισμένων πόντων τόσο στα πρώτα όσο και στα δεύτερα σερβίς του, έστω και αν δεν απέφυγε να υποστεί δύο breaks. Από την άλλη, διάβαζε άψογα το σερβίς του αντιπάλου φτάνοντας σε 11 συνολικά ευκαιρίες για σπάσιμο σερβίς από τις οποίες εκμεταλλεύτηκε μόνο τις τρεις. Ένα break ήταν υπεραρκετό για τον πάλαι ποτέ Νο8 τενίστα στον κόσμο για να πάρει το πρώτο σετ αλλά στο δεύτερο σετ τα χάλασε.

Σερβίροντας χειρότερα άφησε τον Μπερλόκ να προηγηθεί με break, το οποίο πήρε μεν πίσω αλλά συνεχίζοντας την αστάθειά του από τη γραμμή του σερβίς, λάθεψε και πάλι, με συνέπεια ο Αργεντινός να ισοφαρίσει. Αν κάποιος «γυρόφερνε» το break στο τρίτο σετ, αυτός ήταν ο 32χρονος Κύπριος που έχασε τέσσερις συνολικά ευκαιρίες για break πριν τελικά κάνει επιτέλους το πολυπόθητο σπάσιμο σερβίς που συνέπεσε με ματς πόιντ.

Σε άλλο ματς του δεύτερου γύρου για το 250άρι τουρκικό Όπεν ο Νο2 του ταμπλό Φερνάντο Βεντάσκο επικράτησε του Στιβ Νταρσί με 6-3, 6-4, ενώ ο Μάρτιν Κλιζάν αποσύρθηκε από την Αττάλεια προς όφελος του γηπεδούχου Μαρσέλ Ιλάν και προκρίθηκε στους «16» ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της γείτονος χώρας στη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ