aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣήκωσε το 11ο Roland Garros ο Ναδάλ!

Σήκωσε το 11ο Roland Garros ο Ναδάλ!

O κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θριάμβευσε με 6-4, 6-3, 6-2 επί του 24χρονου Ισπανού και πανηγύρισε το 17ο Grand Slam τρόπαιό του. Απέχει πλέον τρία από τον Ρότζερ Φέντερερ, που είναι στην κορυφή με 20!

Οι δυο τους, παρά την… προχωρημένη ηλικία τους, κερδίζουν όλα τα major τις δύο τελευταίες σεζόν!

Μπορεί να ήταν μια μονομαχία των δύο κορυφαίων στο χώμα, όμως η διαφορά επιπέδου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ο Τιμ είναι ο μοναδικός τενίστας που έχει νικήσει τον Ναδάλ στη συγκεκριμένη επιφάνεια τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά εδώ είναι το βασίλειο του Ράφα. Εδώ δεν έχει αντίπαλο ο 32χρονος Ισπανός!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σε όλη την καριέρα του έχε χάσει μόνο δύο φορές στη διοργάνωση!

Πήγε, λοιπόν, για το ακατόρθωτο ο Τιμ. Και για ένα σετ φάνηκε να… προβληματίζει τον αριστερόχειρα Ισπανό. Όταν, ωστόσο, πήρε τις μπάλες στα χέρια 5-4, έκανε ένα τραγικό γκέιμ και ο Ναδάλ «έγραψε» το 1-0.

Θα ήταν κάτι παραπάνω από θαύμα αν κατάφερνε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση.

Και, πράγματι, βρέθηκε άμεσα πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ και κάπως έτσι κύλησε και το τρίτο, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο ο μεγάλος Ράφα.

Όσο και να προσπάθησε ο Τιμ, ήταν αδύνατον να βρει τρόπο να σπάσει αυτόν τον «βράχο».

Το βέβαιο είναι ότι ο 24χρονος Αυστριακός θα έχει άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Ειδικά όταν αποσυρθεί ο Ράφα, θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη χωμάτινη επιφάνεια και ενδεχομένως να καταφέρει να πάρει και τον τίτλο στο Παρίσι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ