aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣεμινάριο προπονητών - ITF Level 1

Σεμινάριο προπονητών – ITF Level 1

H Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF), τον Σύνδεσμο Προπονητών Αντισφαίρισης Κύπρου (ΣΠΑΚ) και την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στο Εθνικό Κέντρο Τένις το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο προπονητών ITF Level 1 (Coaching Beginners & Intermediate Players). Το εν λόγω σεμινάριο θα διαρκέσει συνολικά 16 ημέρες με Λέκτορες τους Δημήτρη Ηροδότου, Νικόλα Κωνσταντίνου και Luca Ceccatelli

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις ως ακολούθως:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Μodule 1: Play Τennis Course 1-4/06/2018
Module 2: C.B.I. – Part 1 15-18/06/2018
Module 3: C.B.I. – Part 2 29/6-2/07/2018
Module 4: C.B.I. – Part 3 14-16/07/2018

Για την επιτυχή απόκτηση του σχετικού διπλώματος όλοι οι συμμετέχοντες προπονητές ή υποψήφιοι προπονητές θα πρέπει να παρακαθίσουν και να επιτύχουν σε όλες τις πιο κάτω εξετάσεις:

Μodule 1 Play Τennis Course : Play Τennis Course: Γραπτή Εξέταση & Συμπλήρωση Ερωτοματολογίων.

Module 2 C.B.I. Part 1: Πρακτική Εξέταση Επιπέδου Αντισφαίρισης (Playability Test)  & Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων.

Module 3 & Module 4 C.B.I. Parts 2 & 3: Πρακτική Εξέταση Οργάνωσης & Εκτέλεσης Ομαδικής & Ατομικής Προπόνησης, Γραπτή Εξέταση & Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων.

Στους συμμετέχοντες που τελικά δεν θα πετύχουν σε κάποια ή κάποιες από τις πιο πάνω εξετάσεις θα δοθεί δίπλωμα παρακολούθησης του εν λόγω σεμιναρίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους για να μπορούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο σεμινάριο. Με βάση τις οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας και για την διαφύλαξη της ομαλής διεξαγωγής και διεκπεραίωσης του εν λόγω σεμιναρίου ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων έχει καθοριστεί στα δώδεκα (12) άτομα νοουμένου ότι ικανοποιούν τα πιο κάτω κριτήρια.

Σε περίπτωση περισσότερων αιτήσεων, η ΟΑΚ θα προχωρήσει σε επιλογή του μέγιστου προαναφερθέντος αριθμού (δηλαδή των 12 ατόμων) κάνοντας χρήση τα πιο κάτω κριτήρια με την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:

-Άτομα που έχουν συμπληρώσει με επιτυχία τα σεμινάρια Cyprus ITF Level 1 & Cyprus ITF Level 2 κατά τα προηγούμενα έτη.

-Προπονητές που είναι Μέλη ή Δόκιμα Μέλη του ΣΠΑΚ.

-Άτομα που είναι ήδη προπονητές σε ομίλους ή ακαδημίες μέλη της ΟΑΚ.

-Άτομα που έχουν άμεση σχέση με το άθλημα (ενεργοί ή πρώην αντισφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε εγχώρια πρωταθλήματα ή εξωτερικού πετυχαίνοντας κατάταξη) κι εκτελούν χρέη βοηθού προπονητή σε πλήρη ή μερική βάση (full-time or part time).

-Άλλα άτομα που έχουν σχέση με το άθλημα (διαιτητές, γονείς ή και μέλη ομίλων/ακαδημιών-αντισφαιριστές που ασχολούνται με το άθλημα ως χόμπι).

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα €350, ποσό το οποίο θα περιλαμβάνει κι ένα γεύμα την ημέρα για κάθε υποψήφιο. Οι αιτητές θα πρέπει να αποστείλουν μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής τους το ποσό των €100 ως προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής η προκαταβολή θα επιστραφεί, νοουμένου ότι θα δοθεί προειδοποίηση τουλάχιστο 3 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στην ΟΑΚ με e-mail ([email protected]) ή με φαξ (22668016) μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2018. Για έντυπα συμμετοχής ή και επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στη Γραμματεία της ΟΑΚ, στα τηλέφωνα 22449860 ή 22449861.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ