aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣε εξέλιξη το πρωτάθλημα Ο.Α. Αμμοχώστου (pics)

Σε εξέλιξη το πρωτάθλημα Ο.Α. Αμμοχώστου (pics)

Τη δεύτερη εβδομάδα διεξαγωγής του διανύει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου με τη συμμετοχή πέραν των 145 αντισφαιριστών σε 18 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 1. Είναι μάλιστα το τελευταίο πρωτάθλημα της αντίστοιχης κατηγορίας των φετινών εγχώριων διοργανώσεων πλην του πρωταθλήματος Masters που θα γίνει όπως κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο.

Κατά την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις σε επτά συνολικά ταμπλό των κατηγοριών U14 και U18, στα Αγόρια και στα Κορίτσια τόσο στα Μονά όσο και στα Διπλά, ενώ κατά τη δεύτερη εβδομάδα διεξάγονται και οι υπόλοιπες κατηγορίες (U12, U16, Ανδρών, Γυναικών).  Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο 21 Οκτωβρίου το απόγευμα, με τη διεξαγωγή μεταξύ άλλων, και του μεγάλου τελικού στην κατηγορία Μονού Ανδρών που θα αρχίσει στις 15.00 το απόγευμα.

Σε ότι αφορά στην κατηγορία Ανδρών όπου οι συμμετοχές έφτασαν τις 28, ξεχωρίζουν για άλλη μια φορά αυτές των Μενέλαου Ευσταθίου (Νο1) και Ελευθέριου Νέου (Νο2). Ο τελευταίος θα αντιμετωπίσει στους «8» τον Κρίστοφερ Κουτρουζά, και ο Μενέλαος Ευσταθίου τον Μαξίμ Τσερνόφ. Στους «8» έχουν ήδη προκριθεί και οι Ανδρέας Αραβής και Δημήτρης Αζοΐδης. Στην κατηγορία Γυναικών, η Ελένη Λουκά (Νο1) και η Λυγία Χριστοδούλου (Νο2), βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και περιμένουν αντίπαλες που θα προκύψουν μέσα από τους αγώνες Μικαέλα Ιωσήφ Vs Άνθια Παναγιώτου και Ελένη Μακρίδη Vs Παντελεήμα Νικολαΐδου αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ