aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣε εξέλιξη το Nicosia Tennis Europe Field Club

Σε εξέλιξη το Nicosia Tennis Europe Field Club

Με τη διεξαγωγή των προκριματικών ξεκίνησε το Σαββατοκυρίακο το διεθνές πρωτάθλημα Nicosia Tennis Europe Field Club U14, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λευκωσία.

Από τη Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσουν οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό των αγοριών και των κοριτσιών και την Τρίτη θα αρχίσουν οι αγώνες στα Διπλά. Τα κυρίως ταμπλό είναι των 32 αντισφαιριστών στις κατηγορίες Μονού Αγοριών και Κοριτσιών και των 16 στα αντίστοιχα Διπλά.

Το πρωτάθλημα θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε μέρα μέσω Livestreaming, από την ιστοσελίδα www.alfasports.tv Οι μεταδόσεις θα ξεκινούν στις 10.00 το πρωί και για ένα δίωρο οι φίλοι του τένις θα μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο.

Στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή αντισφαιριστές από περισσότερες από δέκα διαφορετικές χώρες όπως τις Μ.Βρετανία, Σερβία, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, Ισραήλ, Ελλάδα, Γερμανία, Λετονία, Σλοβακία, Βουλγαρία και φυσικά την Κύπρο.

Συμμετέχει επίσης σημαντικός αριθμός Κυπρίων αντισφαιριστών που θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε ψηλό επίπεδο, να αποκομίσουν εμπειρίες και να βελτιώσουν την κατάταξη τους στην βαθμολογία της Tennis Europe.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ