aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣε εξέλιξη το Εθνικό Πρωτάθλημα

Σε εξέλιξη το Εθνικό Πρωτάθλημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Εθνικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με το οποίο άρχισε η νέα αγωνιστική περίοδος στις εγχώριες διοργανώσεις Αντισφαίρισης. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου από τις 2 μέχρι 21 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Κέντρο Τένις, με καθημερινές συναντήσεις που αρχίζουν καθημερινά στις 15:00. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 19 συνολικά κατηγορίες, ανδρών, γυναικών, αγοριών και κοριτσιών, κάτω των 12, 14, 16, και 18 ετών.

Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, αφού σε αυτό δήλωσαν συμμετοχή 171 αντισφαιριστές, ενώ ήδη ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στις κατηγορίες κάτω των 14 και 18 ετών. Το πρωτάθλημα, διεξάγεται με την στήριξη των χορηγών της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, Τράπεζα Κύπρου, ΟΠΑΠ Κύπρου, και μπάλες Wilson. Θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των τελικών μεταξύ των οποίων και της κατηγορίας Ανδρών που θα αρχίσει στις 15.00 το απόγευμα. Την προσεχή Κυριακή καθώς και την Καθαρή Δευτέρα δεν θα διεξαχθούν συναντήσεις.

Από εκεί και πέρα, η ΟΑΚ ανακοινώνει ότι λόγω τεχνικής αδυναμίας του λογισμικού προγράμματος βαθμολόγησης των πρωταθλημάτων, δεν θα ισχύσει το άρθρο 17.7 στους Κανονισμούς Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων.  Το άρθρο προνοούσε ότι οι οκτώ (8) πρώτοι αθλητές βάσει της Παγκύπριας κατάταξης που θα συμμετέχουν στα Παγκύπρια  πρωταθλήματα, θα προχωρούσαν χωρίς αγώνα (Bye) στους 16 των κατηγοριών, στις περιπτώσεις που οι δηλώσεις συμμετοχών σε αυτές τις κατηγορίες ξεπερνούσαν τον αριθμό αυτό. Οι αναθεωρημένοι Κανονισμοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ