aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρωτάθλημα «Γιώργος Γκουγκούρης»: Έφτασε η μεγάλη ώρα

Πρωτάθλημα «Γιώργος Γκουγκούρης»: Έφτασε η μεγάλη ώρα

Με τη συμμετοχή 267 τενιστών σε 25 ηλικιακές κατηγορίες, αρχίζει σήμερα το πρωί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα τένις «Γιώργος Γκουγκούρης» που διοργανώνει ο Όμιλος αντισφαίρισης Ελαιών και είναι αφιερωμένο για τρίτη χρονιά στον αδικοχαμένο τενίστα, που «έφυγε» τον Μάιο του 2014 μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Για δύο εβδομάδες, όσο θα διαρκέσει το κατηγορίας 1 πρωτάθλημα, οι κορυφαίοι τενίστες της Κύπρου από την ηλικία των δώδεκα μέχρι τους βετεράνους άνω των 45, θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Έγκωμη, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή και τους πόντους για την παγκύπρια κατάταξη.

Οι αγώνες για το «Γιώργος Γκουγκούρης» του 2016 θα είναι οι τελευταίοι που θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα της Ελαιών πριν ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα, που θα κοστίσουν 100 χιλιάδες ευρώ και από τον Αύγουστο θα «μεταμορφώσουν» την εικόνα του κλαμπ.

Όσον αφορά τις συμμετοχές, ξεχωρίζει ασφαλώς το όνομα της Ελίζας Ομήρου. Η 16χρονη τενίστρια της Ελαιών είναι το Νο1 στην κατηγορία γυναικών. Στο μονό ανδρών υπάρχουν αρκετές αξιόλογες συμμετοχές, όπως αυτές των Ελευθέριου Νέου, Μενέλαου Ευσταθίου, Σωτήρη Χατζηστυλλή και Έντμοντ Αϊνεντζιάν. Στις μικρότερες ηλικίες ξεχωρίζει ο Ματίγια Μάτιτς που θα λάβει μέρος σε μονό και διπλό (με παρτενέρ τον Γιώργο Ιακωβίδη) στα U16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ