aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠοδαρικό για τον Μάρκο στη Ρωσία (video)

Ποδαρικό για τον Μάρκο στη Ρωσία (video)

Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε 18 άσους και έσβησε έξι break point, για να πανηγυρίσει μια καθαρή νίκη απέναντι στον Οράσιο Ζεμπάγιος και να ξεκινήσει με μια νίκη τις υποχρεώσεις του για το Open της Αγίας Πετρούπολης, εξασφαλίζοντας μια θέση για τη φάση των «16» του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης. Ο Παγδατής ήταν σε καλή μέρα από τη γραμμή του σερβίς και πέτυχε 18 άσους για να κάνει ένα break στο τέλος του κάθε σετ και να επικρατήσει του Ζεμπάγιος με 7-5, 6-4, σε 1 ώρα και 51 λεπτά.

Ο 32χρονος Κύπριος τενίστας, έκανε ένα break στο 11o game του 1ου σετ (6-5) και άλλο ένα στο 9ο game του 2ου σετ (5-4), για να φτάσει σε αυτή τη νίκη, αφού δεν έχασε καμιά φορά το δικό του σερβίς, σώζοντας και τα 6 break point του Αργεντινού. Συναντήθηκε με τον Ζεμπάγιος για 2η φορά, πρώτη μετά από 7 χρόνια, καθώς τον είχε κερδίσει και στην Ουάσινγκτον το 2010, επίσης σε έναν αγώνα με δυο σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ