aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠέρασε στους «8» του Νιούπορτ ο Παγδατής

Πέρασε στους «8» του Νιούπορτ ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής δεν έκλεισε ακόμα τη σεζόν του γρασιδιού και πραγματοποίησε μια άψογη εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο Hall of Fame Tennis Championships στο Νιούπορτ. Ο 31χρονος Κύπριος τενίστας, επικράτησε με 2-0 σετ του Brian Baker και χωρίς να απειληθεί καθόλου στο ματς, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παγδατής πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο τελείωσε με 6 άσους, 19/21 κερδισμένους πόντους στα πρώτα σερβίς και 17/23 στα δεύτερα, για να πάρει χωρίς να απειληθεί καν με break point, μια άνετη πρόκριση για την προημιτελική φάση του Hall of Fame Tennis Championships.

Ο 31χρονος Κύπριος επιβλήθηκε του προερχόμενου από τα προκριματικά, Brian Baker, με 6-4, 6-3, σε 65 μόλις λεπτά.

Έκανε νωρίς το break στο εναρκτήριο σετ και προηγήθηκε με 3-1. Διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος και πήρε το σετ με 6-4. Στο 2ο σετ έκανε άλλο ένα break για να προηγηθεί με 4-2, ενώ με το τρίτο του break ολοκλήρωσε τη νίκη του, στο 9ο game του 2ου σετ.

Ο Παγδατής, ο οποίος είναι στο Νο. 4 του ταμπλό και στο Νο. 43 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε απευθείας την πρόκριση για τον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε άνετα έναν παίκτη που είχε πετύχει άλλες 3 νίκες στο τουρνουά του Νιούπορτ.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 515.000 δολαρίων, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει είτε τον Αμερικανό Rajeev Ram, είτε τον Ισραηλινό Dudi Sela.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ