aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠαγδατής: Ούτε στο Ιντιαν Γουέλς

Παγδατής: Ούτε στο Ιντιαν Γουέλς

Μετά την απουσία του από τα παιχνίδια της Κύπρου με την Τουρκία για το Davis Cup και το στο τουρνουά του Ρότερνταμ, ο Μάρκος Παγδατής δεν θα συμμετάσχει ούτε στο Ιντιαν Γουέλς, λόγω τραυματισμού.

Ο 31χρονος Κύπριος πρωταθλητής το τένις, με ανάρτησή του, στον επίσημό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και σημείωσε ότι θα συνεχίσει τη θεραπεία του για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ξανά στα γήπεδα:

«Δεν κατάφερα να αγωνιστώ τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας του τραυματισμού μου στο πόδι, που ακόμα είναι εκεί. Είμαι απογοητευμένος που δε θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Ιντιαν Γουέλς αυτή την εβδομάδα.

Ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής μου, μου πρότειναν να συνεχίσω τη θεραπεία μου, για να μπορέσω να επιστρέψω στους αγώνες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας», έγραψε σχετικά ο Παγδατής στη σελίδα του στo Facebook.

Ο Παγδατής δεν έχει δώσει ακόμα κανέναν αγώνα από το Australian Open, όπου είχε ηττηθεί στον 2ο γύρο από τον Ράφα Ναδάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ