aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΌπως παλιά... ο Παγδατής

Όπως παλιά… ο Παγδατής

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Μάρκος Παγδατής στο πρώτο ATP World Tour Masters της σεζόν αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντούντι Σέλα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον 4ο γύρο της διοργάνωσης! Ο 32χρονος Κύπριος, μετά τις νίκες επί των Νισιόκα και Σβάρτσμαν στους προηγούμενους γύρους, επικράτησε 7-6(5), 6-4 του καλού του φίλου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ανεβασμένο Μίλος Ράονιτς για μια θέση στους καλύτερους «8» του BNP Paribas Open!

Διαβάστε επίσης: Ο Παγδατής ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό

Είναι η πρώτη φορά που ο Παγδατής θα δώσει το παρόν σε 4ο γύρο Masters διοργάνωσης, μετά το Sanghai Masters 2012 (είχε κερδίσει τον Ράονιτς σε εκείνο το τουρνουά) και απλά επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων. Είναι επίσης η πρώτη φορά από το 2014, όπου ο Μάρκος πετυχαίνει 5 συνεχόμενες νίκες, σε οποιοδήποτε επίπεδο…

Το εναρκτήριο σετ ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με ανατροπές και «αυτοκτονίες».. Ο Σέλα προηγήθηκε 2-0 game, ο Μάρκος αντεπιτέθηκε και πέρασε μπροστά με 5-2 game, είχε 30-0 ωστόσο δέχθηκε break ενώ είχε δύο set point στο 5-4 40/15, πριν τελικά κατακτήσει το πρώτο κομμάτι του αγώνα στο tie break με 7-5. Στο 2ο σετ είχαμε ξανά αρκετά break, με τον Παγδατή να πετυχαίνει τρία έναντι δύο του αντιπάλου του, ολοκληρώνοντας τη νίκη μετά από 1 ωρα και 49 λεπτά αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μάρκος!

Με τη μέχρι τώρα πορεία του στο Indian Wells, ο Μάρκος έχει ήδη κερδίσει 20 θέσεις και ανεβαίνει στο Νο82 του κόσμου. Ο Ράονιτς από την πλευρά του, απέκλεισε με 7-5, 4-6, 6-2 τον Ζοάο Σούζα και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, μετά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού τον τελευταίο χρόνο. Ο 27χρονος Καναδός, πρώην Νο3 και νυν Νο38 στον κόσμο, σημείωσε την 3η του νίκη στη σεζόν ενώ από τον Ιούλιο του 2017 έχει να πετύχει δύο σερί νίκες στο tour. Aυτή θα είναι η 5η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο tour, Ράονιτς και Παγδατής με τον Καναδό big server να έχει κεφάλι στο H2H με 3-1 νίκες.

Διαβάστε επίσης: Μάρκος από ατσάλι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ